Ultima modificare Nume Descriere
Resursă P1-Ghid minimal de accesare si utilizare a platformei UPB de cursuri-profesori
Resursă P2-Ghid minimal de transmitere live a activitatilor didactice-profesori
Resursă S1-Ghid minimal de accesare si utilizare a platformei UPB de cursuri -studenti
Resursă S2-Ghid minimal de accesare a activitatilor didactice live -studenti
Pagină CONTURI ACCES 2019-2020

Pentru a afla user-ul de acces la aceasta platforma accesati pagina "Acces site cursuri" de pe platforma http://studenti.pub.ro. Parola initiala pentru anul 1 este student + ultimele 6 cifre din CNP sau pasaport. Va rugam schimbati parola dupa prima autentificare.

Pagină ACCES EMAIL 2019-2020

Fiecare student are un cont de e-mail asociat pe care va trebui sa il foloseasca in comunicarea universitara. E-mail-ul este de forma user_curs@stud.electro.upb.ro si poate fi accesat de la adresa http://outlook.com/upb.ro. Pentru a se activa contul de e-mail, trebuie sa schimbati parola folosind platforma de cursuri (http://electro.curs.pub.ro). Parola va fi aceeasi cu cea a platformei, dupa ce ati schimbat-o. Activarea se va realiza in aproximativ 3 ore dupa schimbarea parolei. Parola NU trebuie sa contina numele sau prenumele dvoastra.

Pagină SOFTWARE GRATUIT 2019-2020

Puteti descarca in mod gratuit produse Microsoft (exceptand suita Microsoft Office) accesand adresa https://aka.ms/devtoolsforteaching si folosind ca date de autentificare adresa de e-mail din partea UPB si parola asociata acestuia.

Puteti descarca in mod gratuit produse VMWare accesand adresa https://vmware.pub.ro si folosind ca date de autentificare adresa de e-mail din partea UPB si parola asociata acestuia.

Puteti descarca in mod gratuit suita Microsoft Office accesand adresa http://portal.office.com si folosind ca date de autentificare adresa de e-mail din partea UPB si parola asociata acestuia.